google-site-verification=B0SVo_oX9VSQ0n23LQtxCOcjANItCpdc8B14IdGzw2A

EKOWOOL Eristeet Lakkapää Import Oy:ltä
Ekowool levyeriste on uusi ja ekologinen valinta höyrysuluttomaan rakentamiseen. Levy on jämäkkä, helpon leikattavuutensa, vähäisen pölyävyyden ja kimmoisuuden ansiosta mukava asentaa ja käsitellä. Ekowool-levy on turvallinen, hengittävä ja puumateriaalinsa johdosta sitonut hiiltä ja pienentää myös hiilijalanjälkeä. Eristeellä on CE-merkintä.

Ekowool-levy. Ekowool-levy on alhaisen lämmönjohtavuutensa ansiosta erinomainen talven kylmyyttä ja kesän lämpöä vastaan. Ekowool-levyeriste rakenteensa ja suuren tiheytensä ansiosta vähentää myös tehokkaasti ilman virtauksia, konvektiota ja vaimentaa ääniä ja melua

Pakkausmateriaalit. Ekowool-levyeristeiden pakkausmateriaalit ovat valmistettu kierrätettävästä polyetyleenimuovista ja ovat suoraan asiallisesti käytettävissä materiaali- tai lämpökierrätykseen.

Puhalluseristeet. Ekowool-puhalluseristeet soveltuvat ylä-/ala-/välipohjiin ja myös seiniin. Puhallettavasta Ekowool-eristeestä ei jää asennusvaiheessa hukkapaloja kuormittamaan jätehuoltoa ja ympäristöä.

Saatavana Ekowool Premium sekä Ekowool Economy.


Käsin levitettävät eristeet. Laadukas puukuituinen Ekowool Easy-lämmöneriste on samaa materiaalia Premium-eristeen kanssa, mutta ilmavammin paketoitu ja tarkoitettu koneettomaan käsin levitykseen. Ekowool Easyn voi purkaa suoraan tarvittavaan kohteeseen, levittää käsin tai haravalla ja painella piukkaan käyttötarpeen mukaan.

Vauhtikuja 2, 90940 Kempele

Puhelin: +358 50 5571 745

Varikonkatu 3, 95420 Tornio

Puhelin: +358 40 555 3141