google-site-verification=B0SVo_oX9VSQ0n23LQtxCOcjANItCpdc8B14IdGzw2A
top of page

KRAUSE tikkaat ja telineet Lakkapää Import Oy:ltä
Krausen alumiinitikkaat ja rakennustelineet Lakkapäältä. Krause-Werk perustettiin vuonna 1900 Alsfeldiin Saksaan. Krausella on yli 100 vuoden kokemus kiipeily- ja telinetekniikan tuotannosta ja myynnistä. Krause-merkki edustaa Saksalaisia korkealaatuisia tikas-tuotteita. Tikas ja rakennusteline tuotantomme on tiukimpien laatu- ja turvallisuusvalvonnan alainen..

Krause_telineet1.jpg

Alumiinitikkaat. Krausen aluumiiniset keveät ja kestävät työtikkaat / jatkotikkaat liukumattomilla kumitulpilla (SafetyCap). Jatkotikakset saa irti toisistaan jolloin niitä voi käyttää yksittäin. Jatkotikkaissa säädettävä korkeuden säätö. Leveä alaosan poikkipalkki lisää tikkaiden vakautta.

Monikäyttöniveltikkaat. Kokoontaittuvia niveltikkaita/nivelportaita voidaan käyttää yksittäisinä tikkaina, porrastikkaina ja työtasona. Monikäyttöiset tikkaat saa laitettua auton peräkonttiin. Patentoitu turvalukitusliitin ohjauskiinnikkeellä (SpeedMatic-järjestelmä) nopeaa ja turvallista käyttöä varten. Helppo säilyttää. Tikkaiden alaosassa tuet, joissa on liukumattomat kumipäät.

Rakennustelineet. Taitettavat Krausen rakennustelineet. Krausen työtelineet on TÜV-testattu, kantavuus 200 kg / m² DIN EN 1004 mukaan. Rakennustelineiden taitto-ominaisuudet antavat sinulle mahdollisuuden laittaa telineet esim. farmariautoon. Krause on säänkestävä ja luistamaton, joten telineet on ihanteellinen sisä- ja ulkotyökäyttöön

bottom of page