google-site-verification=B0SVo_oX9VSQ0n23LQtxCOcjANItCpdc8B14IdGzw2A
top of page

LP GARDEN piharakennukset Lakkapää Import Oy:ltä
LP Gardenilta pihaasi puinen tai hirsinen piharakennus. LP Gardenin valikoimassa hirsilatoja, hirsisiä venevajoja, hirsinen autotalli, hirsi-wc, puucee tai kylpytynnyri. LP Gardenin tuotevalikoimasta piharakennuksia ja puurakennuksia pihallesi.

Hirsilato1.jpg

Hirsinen autotalli tai venevaja. Helposti pystytettävä suoraseinäinen puinen autotalli sopii erinomaisesti varastoksi, talliksi mönkijälle, moottorikelkalle ja koneiden säilytykseen. Lakkapäältä erittäin kätevä puulato-puutalli pihalle tai vaikka mökille. Seinät ja kattokannattajat 42x145 kevythirsi.

Hirsilato. Suoraseinäinen tai rakomallinen 10m2, 16m2, 20m2 ja 25m2 puinen hirsilato sopii erinomaisesti varastoksi, talliksi mönkijälle, moottorikelkalle sekä puutarhavälineiden ja koneiden säilytykseen. Lakkapäältä erittäin kätevä puulato pihalle tai vaikka mökille. Seinät ja kattokannattajat 42x145 kevythirsi.

Puuceet. Kaunis LP Gardenin Puucee/Hirsivessa täydellisenä puuosatoimituksena pihalle tai mökille. Seinät ja kattokannattajat 42x135 kevythirsi.

bottom of page