google-site-verification=B0SVo_oX9VSQ0n23LQtxCOcjANItCpdc8B14IdGzw2A

MEISTER lattiamateriaalit Lakkapää Import Oy:ltä
MEISTER laminaattilattiat, parkettilattiat ja vinyylikorkkilattiat ja sisustuspaneelit. MEISTER:in lattiat ja lattiamateriaalit on saksalaista laatua parhaimmillaan. MEISTER lattiat ovat helppoja asentaa ja kulutusta kestävän pinnan ansiosta lattian kauneus säilyy hyvin pitkään. MEISTER lattiamateriaalit on suunniteltu kestämään kovaa kulutusta.

MEISTER laminaatit. Meisterillä on useita eri mallisia laminaattivaihtoehtoja mm. tammilaminaatti, pähkinälaminaatti, kalanruotolaminaatti valkoisena, harmaana ja ruskeana. Kotiin, julkisiin tiloihin tai vaikka toimistoon. 

MEISTER parketit. Tammiparketti on monen kodin suosikki. Aito puulattia on miellyttävän tuntoinen ja lämmin jalkojen alla. MEISTER Parkettilattia on kaunis lattia kotiin tai mökille. Parkettia mm. tammiparkettina valkoisena ja ruskeana.

MEISTER vinyylilattiat. Vinyylilattiat ja vinyylikorkkilattiat MEISTER:iltä mm. mustana, tammikuviolla, betonikuosilla, ja muilla puusyykuvioinnilla ja eri levyisinä.

MEISTER sisustuspaneelit. MDF-sisutuspaneelit kaikenlaiseen sisustukseen, voit laittaa koristepaneelin esim. seinään tai kattoon, helppo asentaa. Kauniit puuta jäljittelevät sisustuspaneelit tuovat hienosti valoa lisää huoneeseesi.

MEISTER alusmateriaalit ja työkalut. MEISTER:iltä saat myös lattian asennukseen tarvittavat lattianalusmateriaalit, kiinnikeklipsit, asennuskapulat ja erilaiset puhdistusaineet.

Vauhtikuja 2, 90940 Kempele

Puhelin: +358 50 5571 745

Varikonkatu 3, 95420 Tornio

Puhelin: +358 40 555 3141