google-site-verification=B0SVo_oX9VSQ0n23LQtxCOcjANItCpdc8B14IdGzw2A
top of page

SÄILÖMIX Rehunsäilöntäaine
Säilömix on kemiallinen rehunsäilöntäaine nurmikasveille, palkokasveille, murskeviljalle, kokoviljasäilörehulle ja muille rehukasveille. Puolita Säilöntäkustannuksesi laadusta tinkimättä! Huom! Mikään säilöntäaine ei korjaa laiminlyöntejä säilörehunkorjuussa. Vältä jälkikäymisriski! Kun rehumassaa esikuivataan liian pitkälle, kunnollinen tiivistäminen on vaikeampaa ja silloin vaara kasvaa, että rehu lämpenee syöttövaiheessa. Jos säilörehun kuiva-aine on 30% tai yli, suositellaan, että siilon yläkolmasosa rehumassasta käsitellään 3,5L SäilöMIXiä per rehutonni. SÄILÖMIX verkkokaupassa.

sailomix_1.jpg
sailomix_11.jpg
sailomix_12.jpg

SÄILÖMIX Ominaisuudet ja koostumus!
Ei ruostuta työkoneita, Ei ole riippuvainen kasvin sokereista, SäilöMIXin teho ei ole riippuvainen rehun happamuudesta! Tehoaa suoraan voihappobakteereihin ja itiöihin! Ei ylisuuria jäännössokerimääriä! Tuoreille ja esikuivatuille rehuille!
Ehdoton valinta, kun lannoitteena on käytetty lietettä! Estää rehun jälkikäymistä!. 

Koostumus: Natriumnitriitti (E250), Natriumbentsoaatti (E211), Kalsiumpropionaatti (E282), Kaliumsorbaatti (E202). 
Klikkaa SÄILÖMIX:iin verkkokaupassa.

SÄILÖMIX tutkimuksilla testattu!
Useissa tutkimuksissa (mm. König et al. 2018 & König et al. 2017) on todettu, että natriumnitriitti (Sodium nitrite) estää voihappokäymistä tehokkaammin kuin muurahaishappo. Heksamiini natriumnitriitin lisänä taas ei tutkimuksen mukaan parantanut säilörehun laatua. Heksamiinin terveysvaikutukset ihmisiin onkin herättänyt huolta viime aikoina. SäilöMIX on mm. natriumnitriittiin perustuva säilöntäaine, joka ei sisällä heksamiinia!
Tsekkaa vaikka tämä tutkimusartikkeli.

sailomix_6.jpg
sailomix_15.jpg
sailomix_14.jpg
bottom of page