google-site-verification=B0SVo_oX9VSQ0n23LQtxCOcjANItCpdc8B14IdGzw2A
top of page

VOLMA Kipsilevyt Lakkapää Import Oy:ltä
Normaali kipsilevy on tarkoitettu seinien, kattojen, pilarien ja palkkien verhoukseen sisätiloissa. Levyn pitkät sivut ovat reunaohennetut ja lyhyet sivut ovat suorareunaset.

Volma_kipsilevy1.jpg

Tuulensuoja. Paksuus 9 mm. Ulkoseinärakenteen tuulensuoja ulkovaipan pinnassa. Ei saumata.

Märkälevy. Paksuus 13 mm, silikonilla kyllästettyä kosteusrasituksen paremmin kestävää levyä. Vaatii erillisen vesieristyskerroksen. Lujuusominaisuudet kuten erikoiskovalla kipsilevyllä.

Erikoiskova. Lasikuituvahvistus ja normaalilevyä tiheämpi kipsiydin tekevät erikoiskovalevystä erittäin kestävän. Soveltuu iskunkestävyyttä vaativiin tiloihin sekä muihin vaativiin kohteisiin joissa tarvitaan tukevaa kiinnitysalustaa.

Palonsuoja. Kipsilevy on erinomainen yleisrakennuslevy hyvän palonkestonsa ansiosta. Palotilanteessa levyn materiaalin kemiallisesti sitoma kidevesi vapautuu ja höyrystyy, mikä sitoo lämpöenergiaa. Tarvittaessa voidaan käyttää useampikerroksisia levytyksiä.

Saneerauslevy. Paksuus 6 mm. Ohut vanhan rakenteen päälle kiinnitettävä levy esim. useita kertoja tapetoidun tai vaurioituneen seinän uudelleenpinnoittamiseen.

bottom of page